De gezellige Fancy Fair ‘Happy New Fair’ bij de Hofnar van CV De Oeletoeters heeft 2650 Euro opgeleverd voor de Stichting Leergeld Zuid-West Friesland. Deze inzamelingsactie werd georganiseerd door Prins Elroy en zijn Gevolg. Samen met heel veel vrijwilligers werden er massaal spullen ingeleverd.

Om 11 uur gingen de deuren open en stond er al een rij mensen klaar om hun slag te slaan. Naast de leuke gebruikte spullen, waren er tal van acties om geld in te zamelen zoals: een rad van avontuur, verloting, schminken, grabbelton en twee veilingen welke op ludiek wijze werden geleid door veilingmeester Prins Elroy de Eerste. Bij deze veilingen werden allerlei artikelen en tegoedbonnen geveild, welke massaal aangeboden waren door de winkels en horeca in Sneek.

Op zondag 12 januari werd tijdens een feestelijke bijeenkomst, bij Vorst Evert (WBS Infra), de opbrengst bekend gemaakt van 2650 Euro. Gezien de lage prijzen van de artikelen en activiteiten was dit een hele prestatie. De cheque werd symbolisch overhandigd aan Paula van der Veer van Stichting Leergeld. De artikelen en kleren die over waren zijn  geschonken aan Dorcas. Daarnaast zijn er ook levensmiddelen ingezameld voor de voedselbank.

Prins Elroy de Eerste en Gevolg danken alle bezoekers, alle 40 vrijwilligers, CV De Oeletoeters en alle mensen die spullen ter beschikking hebben gesteld om te verkopen. Met de opbrengst worden heel veel kinderen blij gemaakt en door deze bijdrage kunnen zij met alle activiteiten meedoen op school zoals schoolreisjes maar ook voorzien van basisbehoeften zoals een een simpele agenda zodat alle kinderen echt mee kunnen doen!