Toen Prins Auke eind 1990 uit een rol pepermunt te voorschijn kwam, hadden we nog niet in de gaten dat zijn regeerperiode wel iets langer zou duren dan verwacht. Halverwege het betreffende carnavalsseizoen brak namelijk de Golfoorlog uit en werden alle belangrijke carnavalsactiviteiten gestaakt. Om de Prins niet te kort te doen werd zijn Prinsschap daarom met een jaar verlengd.

Prins Auke den Eerste met Secondant Johan Hoekstra en Secondant Evert van der Veen tonen zich aan het volk.

De Proclamatie van de Prins wordt voorgelezen.

Daar waren ze weer.........(een jaar later)

Aankomst van Zijne Doorluchtige Hoogheid Prins Auke bij het stadhuis van Sneek. Met de Prinsenwagen, die voor deze alom bekende zeilmaker in de vorm van een naaimachine was gebouwd.

Prins Auke samen met de Damesclub

... en dan die handjes de lucht in ......

Een leuk fotootje tussendoor gemaakt tijdens het Concour ´d Ouwe Hoer in De Hofnar.

Opschudding alom in het Duitse Wesel na het optreden van De Oeletoeters aldaar met het beruchte confettikanon. De Duitse kranten schreven er nog dagen over. Vier veegmachines van de gemeente Wesel moesten worden ingezet om de enorme hoeveelheden confetti uit de stad te verwijderen. De Oeletoeters zelf waren uiteraard voorbereid en hadden de paraplu meegenomen.

De Prins en zijn eega Cis, samen met Imca Marina.

Prins Auke en Secondant Johan tijdens de optocht in Sneek bovenop de Prinsenwagen...

Tot slot, nogmaals de Prins met zijn Secondanten, die onverwacht, maar met alle plezier, twee jaar de scepter zwaaide over De Oeletoeters.

  • terug naar [pagelink]Carvar3,33 jaar Vorsten in beeld,[/pagelink]
  • terug naar het [pagelink]Wie1,hoofdmenu,[/pagelink]