Voor het Carnavalsjaar 2005 werd Theo Woudstra verkozen tot Prins Theo den Tweede. Samen met zijn Sekondanten Hieko Seinen en Evert Wiggeman en natuurlijk zijn steun en toeverlaat Anja maakte hij er een prachtig carnavalsseizoen van. Onderstaand de foto's die Vorst Theo voor deze rubriek heeft uitgezocht.

Natuurlijk begon het jaar met de Nieuwjaarsreceptie van de Commissaris van de Koningin Ed Nijpels. Aldaar trof Prins Theo de Friese Gedeputeerde Anita Andriessen.

De Damesclub kwam zoals gebruikelijk met een mooie stunt op de proppen. De Prins moest samen met de Dames het Groatzaan leeg vissen.

Natuurlijk was de Prins present bij het feest van Wijkvereniging Sperkhem-Tuindorp.

... en bij het Sinterklaasfeest van de Vorsten. Prins Theo den Tweede had in 2005 heel wat ceremoniële activiteiten. Maar gelukkig kon hij ook nog tijd vrijmaken om mee te doen aan het vermaarde Concour 'd Ouwe Oer in Residentie De Hofnar.

Ook waren er in 2005 talrijke bezoeken aan bevriende carnavalsverenigingen. Onderstaande foto van Prins en egaa is gemaakt tijdens het zogenaamde uittreden naar Weesp.

Maar één van de hoogtepunten was toch wel het grote Carnavalsbal in De Hofnar, waar de Prins oude bekenden trof die speciaal waren overgekomen uit het bejaardentehuis, Carnavalsvereniging De Broze Bonken. Waarvan de leden achteraf toch wat minder stram en stroef bleken dan eerst verondersteld.

Het was in 2005 met deze Prins en zijn Sekondanten een jaar met vele activiteiten, mooie ontmoetingen en prachtige carnavalsfeesten.

  • terug naar [pagelink]Carvar3,33 jaar Vorsten in beeld[/pagelink]
  • terug naar het [pagelink]Wie1,hoofdmenu,[/pagelink]